Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzletünk

Az ízek innovációjának generációja
A vízió Merlin Dragutinovic által 2017 -ben alapított Headshot Centrates Ausztria festői szívében kezdte utazását.

Ami szenvedélyes hobbiként kezdődött, gyorsan virágzott egy félelmetes vállalkozássá, amely az íz művészetének és tudományának szentelt.
A folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünk, valamint a minőségi iránti elkötelezettség mellett, az alázatos kezdetektől az íz iparágban tisztelt vezetői helyzetig hajtott bennünket.


Alapvető alapelveink
A Head-Shot koncentrátumoknál a kiválóság iránti elkötelezettségünk minden cseppben tükröződik. Gondosan globálisan beszerezzük a legfinomabb alapanyagokat, biztosítva, hogy minden termék nemcsak megfeleljen, hanem meghaladja az elvárásokat.
Küldetésünk az, hogy olyan ízeket készítsünk, amelyek nemcsak egyedi, hanem átalakítóak, és minden felhasználással kulináris robbanáshoz hasonló ízélést kínálnak.
"Az ízlés iránti törekvésünk során a szenvedélyt az innovációval, a hagyományokkal a felfedezéssel keverjük össze. Minden teremtés nemcsak ízlés, hanem felfedezés útja. Kóstoljuk meg az utazást, hogy minden ízes csepp egy lépés a kulináris kiválóság felé. "


A kézművesség és a minőség
A könyörtelen innováció és a pontos keverési folyamat révén arra törekszünk, hogy elérjük a hitelességet és az összetettséget az ízeinkben, büszkén állítva, hogy alkotásaink Ausztriában készülnek, és átfogó biztonsági adatlapot kapunk.
A tisztaság iránti törekvésünk során csak a Stevia és az etil -maltolt választjuk az édesség érdekében, fenntartva a minőség és a természetes íz iránti elkötelezettségünket.


Sokoldalúság az alkalmazásban
A Head-Shot koncentrátumok ízeit sokoldalúságra tervezték, és számtalan alkalmazásba kerülnek. A fagylaltok gazdagságának javításától kezdve az üdítőitalok frissítő héjjáig, a mélység hozzáadásával a pékárukhoz, növelve az étrend -kiegészítők, például a fehérjekarok ízprofilját, az édesítési cukorkákig, a koncentrátumok lehetőségeket kínálnak. Termékeink igazolják azt a hitünket, hogy a jó ízlés nem ismeri a határokat, és a különféle kulináris vállalkozások szerves részének kell lennie.


Küldetésünk: megemelő íz
Az a filozófia mellett állunk, miszerint a kivételes íznek a norma, nem pedig a kivétel. A Headshot koncentrátumok küldetése az élelmiszer aroma iparának forradalmasítására irányul, prémium, páratlan ízprofilok szállításával. Célunk, hogy elmozdítsuk az élelmiszer -aromákkal kapcsolatos észleléseket, megmutatva, hogy a megfelelő megközelítéssel és összetevőkkel minden étkezés rendkívüli élmény lehet.
Csatlakozzon hozzánk ezen az ízletes utazáshoz, és fedezze fel a fejlövés különbségét, ahol minden íz egy olyan történet, amely várja, és minden étel remekművé válik, amelyet aláírási érintésünk aláhúz.

Üzlet címe: 1156. Budapest, Nyírpalota út 52. (az újpalotai vásárcsarnok területén) 
Google térkép: 
Aroma Palota Shop, Újpalotán – Google Térkép

Várunk Benneteket!