Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élelmiszer Aroma

Rendezés:

Vanília

1.800 Ft
Vanília pikáns és fantasztikus íze miatt eléggé közkedvelt. Felhasználása rengeteg módon lehetséges. Ez az aroma széles körben használható.Ételek és sütemények valamint italok ízesítésére.

Vegyes Gyümölcs

1.500 Ft
Vegyes gyümölcs remek ízkavalkádot tud eredményezni az ízlelő bimbóknak. Nem véletlen hogy az emberek nagy része imád mindent ami vegyes gyümölcs. Ez az aroma széles körben használható.Ételek és sütemények valamint italok ízesítésére. 

Eukaliptusz

2.000 Ft
Eukaliptusz kellemes illata jótékony hatással van az emberi szervezetre. Enyhén egzotikus ízt ad a készítményeknek, aroma széles körben használható. Nem csak ételek és italok ízesítésére hanem terápiás masszáshoz is. Illata nyugtató hatással bír.

Vegyes Vágott

2.000 Ft
Csalamádé rengeteg ember kedvenc savanyúsága. Ez az aroma széles körben használható.Ételek és savanyúság ízesítésére, tartósításához használható. 

Whiskey

2.000 Ft
Whiskey az igazi tűzesvíz. A minőségi whiskeynek rengeteg kedvelője van világszerte. nem csak kedvelők vannak hanem megszállott gyűjtők is. Nem véletlen hogy elkészült ez az aroma is ami széles körben használható.Ételek, sütemények és italok ízesítésére használható