Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A DOMO DO9252I 

Nem értékelt
Szállítási díj: 1.405 Ft
Várható szállítás, ha a termékből van raktáron: 2024. május 28.
Elérhetőség: Ajánlatkérés

Leírás

A DOMO DO9252I fagyigép nagyszerű házi fagylaltot készít. Óránként akár 1,5 liter fagylaltot is képes készíteni, majd 2 órán át hűtve tartani. Beépített kompresszorral rendelkezik a -35 és -18 °C közötti hűtéshez, átlátszó fedéllel, amelyen egy nyílás található az összetevők hozzáadásához, valamint egy kivehető rozsdamentes acéltartállyal. A fagyigép 4 programmal rendelkezik; keverés, hűtés, hűtés és keverés kombinációja és joghurtprogram. Aktiválás után felmelegíti a tartály tartalmát, és körülbelül 8 óra alatt csodálatos házi joghurtot készít élő joghurtkultúrából. A DOMO DO9252I hűtőprogramjai 5 és 70 perc között állíthatók be, míg a joghurtkészítő 4 és 24 óra között működik. 

A DOMO DO9252I fagyigép legfontosabb jellemzői
Fagyigép nagyszerű házi fagylalt készítéséhez
Óránként akár 1,5 liter fagylalt előállítására képes
A fagylaltot akár 2 órán át hűvösen tartja
Beépített kompresszorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a hűtést -35 és -18 °C között
A DOMO DO9252I fagyigép 4 programmal rendelkezik
Joghurtot is készíthetsz vele
Nagyon könnyen kezelhető
Nagyméretű érintőképernyővel felszerelt
Lehetővé teszi a fagylalt merevségének és keverési sebességének beállítását
A DOMO DO9252I teste csiszolt rozsdamentes acélból készült
Szín: fekete
A DOMO DO9252I fagyigép nagyon könnyen kezelhető
A DOMO DO9252I fagyigépet nagyon könnyű kezelni. Nagyméretű érintőképernyővel rendelkezik, amely kijelzi a hátralévő időt, a kiválasztott programot, a keverési sebességet és a fagylalt aktuális keménységét. Az érintőképernyős kezelőszervek segítségével kapcsold ki a fagyigépet, válaszd ki a programot és annak beállításait, szakítsd meg és indítsd el a programot. A DOMO DO9252I fagyigép a fagylalt keménységének és a keverési sebességnek a beállítását is lehetővé teszi. Van egy motorvédelmi funkció is, amely túlterhelés esetén lekapcsolja a motort, valamint egy automatikus hűtés-karbantartó funkció a program befejezése után. 

A DOMO DO9252I nagyszerű házi fagylaltot készít
A DOMO DO9252I készüléktest csiszolt rozsdamentes acélból készült, így nagyon könnyen tisztítható. A készüléket egy üveg érintőképernyő egészíti ki, amely egyszerű és intuitív kezelhetőséget biztosít. A fagyigéphez tartozik egy kivehető rozsdamentes acéltartály, egy kivehető habverő, és a csomagban találsz egy 250 ml-es mérőpoharat és egy fagylaltkanalat is, amelyekkel tökéletesen egyszerűvé válik a fagylalt tálalása. A DOMO DO9252I géppel remek házi készítésű fagylaltot készíthetsz pontosan a te saját ízlésed szerint. 

Méretek:  
40 × 27 × 25,8 cm

Tömeg:  
11,6 kg

Paraméterek

Méret: XL (21')

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!